Fondsenwervers opgelet,
wij zijn op zoek…

Ben je een ervaren fondsenwerver en heb je een passie voor het beheren van relaties? Weet jij als geen ander hoe je relaties effectief benadert en partners duurzaam kan verbinden aan de missie van ChildsLife? Ben jij daarnaast ook professioneel, samenwerkend en ondernemend, en vind je het een uitdaging om in een klein gedreven team grote resultaten te boeken voor kwetsbare kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als fondsenwerver bij ChildsLife is jouw kerntaak is het ontwikkelen, realiseren en uitvoeren van het wervingsplan dat zorgt voor een solide financiële basis voor onze organisatie. Je werkt met stichtingen, vermogensfondsen, bedrijven en service clubs. Je onderhoudt warme relaties en bouwt ze verder uit. Je bent niet bang de ‘geef’-vraag te stellen. Je stemt daarbij onze ambities en de behoefte van de partner met elkaar af. Je hebt een commercieel oog voor kansen en je bent ambitieus in het bereiken van resultaten.

Je bent sparringpartner van de directeur en werkt nauw met haar samen. Ook heb je veel contact met de collega’s in het veld zodat je altijd up to date bent met het ChildsLife programma. We zijn een klein, hecht team en daarom vervult iedereen bij ons meerdere taken. Jij hebt naast fondsenwerving ook verstand van marketing en communicatie. Werkzaamheden waaraan je kunt denken zijn de externe communicatie en marketing en weet je online mogelijkheden goed te benutten.

Wat ga je doen:

 • Je bent instrumentaal in de ontwikkeling en uitvoering van een wervingsplan voor ChildsLife.
 • Je bewaakt de fondsenwervende doelstelling en werkt met gestelde financiële targets waarmee je een belangrijke ondersteuning levert voor het ChildsLife programma.
 • Je richt je op het werven van stichtingen, vermogensfondsen, bedrijven en service clubs; je gaat op zoek naar nieuwe partners en maakt gebruik van het bestaande netwerk.
 • Je onderzoekt en begrijpt de doelstelling van (potentiële) partners en kunt een link leggen met de missie van ChildsLife. Daardoor weet je als geen ander hoe hen effectief te benaderen.
 • Je bent het aanspreekpunt voor partners en zorgt dat zij tijdig voorzien worden van kwalitatief goede rapportages.
 • Je communiceert transparant en in overeenstemming met de financiële en programmatische kaders met (potentiële) partners in projectvoorstellen en rapportages zodat afspraken duidelijk zijn en worden nagekomen.
 • Je onderhoudt en breidt je netwerk uit. Je bezoekt netwerkevenementen.

Wie ben jij?

 • Je bent enthousiast over het werk van ChildsLife.
 • Je hebt ruime ervaring op het gebied van fondsenwerving.
 • Je hebt drive en je bent proactief en resultaatgericht. Je denkt in mogelijkheden, ziet kansen en weet deze te benutten.
 • Je bent outgoing, ondernemend en innovatief.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent commercieel en houdt van concrete resultaten. • Je hebt financieel inzicht en een financiële drive.
 • Je hebt uitstekende representatieve, sociale en communicatieve vaardigheden en kan je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je kunt goed samenwerken en gaat voor het teambelang.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden
Een uitdagende en gevarieerde baan waarmee jij bijdraagt aan de mooie doelstelling van ChildsLife. Wij bieden jou alle ruimte voor jouw talent, creativiteit en passie. Je werkt in een hecht team in een professionele en informele werkomgeving binnen een internationale organisatie. ChildsLife is een compacte organisatie waardoor alle mogelijkheid hebt om een groot verschil te maken en je veel direct contact hebt met je internationale collega’s in het veld. ChildsLife geeft ruimte voor ontwikkeling, veel persoonlijke vrijheid en zelfstandigheid. Je werkt samen met de directeur van ChildsLife Nederland. Wij bieden je een salaris gebaseerd op jouw ervaring en 27 vakantiedagen. Je begint op een tijdelijk contract, 24-32 uur per week, met als doelstelling een vast contract.

Informeren en solliciteren
Stuur jouw CV en motivatiebrief waarin je duidelijk aangeeft waarom juist jij een geschikte kandidaat voor deze functie bent en jouw globale ideeën over hoe jij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de ChildsLife missie uiterlijk 15 februari 2021 naar Carlian van Klarenbosch via c.vanklarenbosch@childslife.nl. Bellen voor meer informatie voordat je solliciteert? Dat mag altijd (tijdens onze kantooruren ma-do).

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Zo geef jij kinderen de kans op een betere toekomst

Alle donaties dragen bij aan een goede toekomst voor kinderen die leven in extreme armoede. 

Wil je direct doneren?

Hoeveel wil je doneren?

Ander bedrag:

Hoe vaak wil je doneren?

Je naam:

Je E-mailadres:

ValutaBedrag

Volg ons op social media

Deze site is gesponsord door: