Nalatenschap

Het opnemen van ChildsLife in uw testament is één van de manieren om ChildsLife te steunen. Daarmee kunt u, zelfs als u er niet meer bent, blijven investeren in een betere toekomst voor kinderen. ChildsLife zorgt ervoor dat uw nalatenschap goed terecht komt. Een toekomst voor kinderen in armoede, iets mooiers kunt u niet nalaten.

Erfbelasting en ANBI
Er wordt géén erfbelasting betaald wanneer u nalaat aan ChildsLife. Over een nalatenschap wordt erfbelasting geheven die voor rekening van de erfgenamen komt. Dit geldt echter niet voor Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) zoals ChildsLife. Geld dat ChildsLife ontvangt uit nalatenschappen en schenkingen zijn vrijgesteld van erfbelasting. Dus of het nu om een groot of een klein bedrag gaat, uw totale gift komt ten goede aan kinderen in extreme armoede.

Meer informatie over nalaten aan Childslife
We begrijpen dat u tijd en goede informatie nodig heeft om hierover een besluit te nemen. U kunt de ChildsLife nalatenschap brochure hier downloaden. Ook op toegift.nl vindt u alles wat u moet weten over nalaten. En uw notaris kan u ook informeren over de mogelijkheden om ChildsLife tot erfgenaam te benoemen.

Wellicht vindt u het prettig om persoonlijk kennis te maken met ChildsLife. U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Haarlem.

Contactpersoon

Carlian van Klarenbosch vertelt u graag meer over de mogelijkheden. U kunt haar bereiken op 023 – 557 0081 of via info@childslife.nl

 

childslife nalatenschap

Donateur aan het woord:

“Ik draag ChildsLife een warm hart toe en ik weet uit persoonlijke contacten met de organisatie en uit de vele berichten en nieuwsbrieven, dat de hulp héél rechtstreeks ter plaatse wordt gegeven en direct ten goede komt aan arme, zieke of gehandicapte kinderen. Ik heb geen kinderen, mijn familie is in goeden doen, dus kwam ik zo op het idee ChildsLife als erfgenaam in mijn testament te benoemen.

Nu kan ik nog over mijn geld beschikken, maar mocht mij onverhoopt iets overkomen dan heb ik nu alvast geregeld dat mijn nalatenschap aan het goede doel dat ChildsLife nastreeft, ten goede komt.”

Herman, 75 jaar