Doneer je kado

Doneer je kado

Wat wil je voor je verjaardag? Bijna 60% van de mensen die dit gevraagd wordt weet hierop niets te bedenken. Wij hebben de uitkomst: Doneer je verjaardag aan kinderen die het echt nodig hebben.

Een bijzonder kado

Wil je jouw verjaardag zo bijzonder mogelijk maken? Vraag dan in plaats van een kado een donatie voor ChildsLife. Zo draag je met jouw verjaardag bij aan een betere toekomst voor kinderen in extreme armoede.

In een paar stappen maak je op Geef.nl een persoonlijke inzamel pagina voor ChildsLife aan. De link van deze pagina kun je per e-mail versturen. Via deze link kunnen al je gasten doneren en kun je bijhouden hoeveel er gedoneerd is. Ook als je geen feestje geeft, is doneren natuurlijk een mooie manier om toch even stil te staan bij deze bijzondere dag.

Waarom je verjaardag doneren?

80% van de mensen krijgt weleens een kado waar ze helemaal niet blij mee zijn. Door je verjaardag te doneren draag je bij aan een toekomst zonder armoede voor kinderen. Dit maakt de dag voor jou en de gever extra bijzonder en maakt deze kinderen en hun ouders ontzettend gelukkig. Op deze manier zorgt jouw verjaardag voor een heleboel blije gezichten!

Bruiloft, jubileum of pensioen?

Ga je trouwen? Ben je binnenkort 25, 30 of 50 jaar getrouwd? Of ga je met pensioen? Ook dan maak je deze dag extra bijzonder door je kado te doneren aan ChildsLife. Maak eenvoudig een eigen actiepagina aan op Geef.nl en roep gasten, familie of collega’s op om een donatie te doen. Geef met jouw kado kinderen een toekomst zonder armoede!

Kado geven

Heb je binnenkort een jubileum, bruiloft of gaat een collega met pensioen? Kijk dan eens in onze giftshop voor een leuk kado dat goed doet.