Help Nala terug naar school

Help Nala –  Voor € 10,- kan zij terug naar school!

De Keniaanse scholen zijn heropend na een sluiting van 9 maanden door de coronapandemie. Dat is goed nieuws toch?

Helaas is de realiteit dat lang niet alle kinderen, zoals Nala, terug naar school kunnen.

Het probleem:

Keniaanse scholen vragen ouders om extra ondersteuning, want de Keniaanse overheid heeft scholen geopend onder strikte voorwaarden. Scholen zijn verplicht (én willen graag) aan de corona veiligheidsmaatregelen voldoen. Ze moeten beschikken over thermo pistolen, handenwaspunten met stromend water, zeep en ontsmettingsmiddelen, en maskers. Maar er zijn geen extra financiële middelen beschikbaar gesteld.

Ouders maken zich veel zorgen. Velen zijn door de pandemie hun baan kwijtgeraakt. Een extra bijdrage voor school is gewoon geen optie. Kwetsbare kinderen lopen het risico om niet naar school te kunnen terugkeren.

Met uw hulp kunnen we dit voorkomen!

ChildsLife heeft 10 scholen, voor in totaal 6000 kinderen, geselecteerd in sloppenwijken en plattelandsgebieden in Kenia om hen te helpen te voldoen aan de vereiste hygiëne maatregelen en protocollen gericht op het minimaliseren van de verspreiding van Covid-19. ChildsLife verzorgt de levering van beschermende uitrusting zoals gezichtsmaskers voor alle leerlingen, thermo pistolen, zeep, ontsmettingsmiddelen, schoon water en voldoende handenwaspunten bij de ingang van de scholen.

Helpt u ook?

Met slechts € 30,- kunnen 3 kinderen terug naar school. 

U kunt doneren op bankrekening nummer NL05 INGB 0000 0028 40 of via onderstaand formulier.

Dank u wel!