Help Nala

Help Nala 

Met een donatie van € 15,- kan ChildsLife een hulppakket met voedsel en hygiëne producten verstrekken aan een gezin in nood.

U kunt doneren op bankrekening nummer NL05 INGB 0000 0028 40 of via onderstaand formulier.

 

 
Nala is 5 jaar oud en leeft in de sloppenwijk Kibera in Kenia.

Kinderen hebben het zwaar te verduren. Alle scholen zijn dicht in Kenia door de corona uitbraak. Wat dat betekent voor kansarme kinderen vertellen wij u graag aan de hand van het aangrijpende verhaal van Nala.

Nala ging tot april van dit jaar naar de Blessings School. Voor haar was dit dé veilige plek om te leren en te spelen. Maar voor haar was dit ook de plek waar ze eten kreeg. Gezonde maaltijden die ze thuis maar zelden kon krijgen.

Omdat haar ouders overleden zijn, woont Nala met haar twee zusjes bij oma. Het gezin woont in een klein hutje zonder water, toilet of elektriciteit diep in de Kibera sloppenwijk, Oma’s werk en daarmee de inkomsten zijn zo goed als opgedroogd door de coronacrisis. Met drie kinderen kan Nala’s oma de eindjes nauwelijks aan elkaar vast knopen. Genoeg te eten voor allemaal is dan ook een dagelijkse strijd.

Met uw hulp kunnen wij ervoor zorgen dat kinderen zoals Nala toch te eten krijgen en niet ondervoed raken.

ChildsLife werkt met man en macht om kinderen zoals Nala en hun gezinnen bij te staan in de huidige crisis.

Deze gezinnen hebben onze hulp nodig. ChildsLife veldmedewerkers adviseren over COVID-19 en de maatregelen die kunnen helpen ter preventie van het virus. Ook worden hulppakketten met voeding en hygiëne producten voor gezinnen in de Mukuru en Kibera sloppenwijken georganiseerd.

Helpt u ook?
Met € 15,- verstrekt ChildsLife een hulppakket met voedsel en hygiëne producten aan een gezin.

U kunt doneren op bankrekening nummer NL05 INGB 0000 0028 40 of via bovenstaand formulier.

Dank u wel!