Het programma

Ontdek ChildsLife

Welkom bij ChildsLife! ChildsLife werd ruim 23 jaar geleden opgericht met twee belangrijke doelen: kansen bieden aan kinderen maar er tegelijkertijd alles aan doen een zelfredzame toekomst voor ze te creëren zonder de steun van ChildsLife of een andere hulporganisatie. 

ChildsLife biedt duurzame hulp in Afrika en Oost-Europa variërend van kleine tot grootschalige programma’s voor de hele gemeenschap. En hoewel de schaalgrootte en focus van programma’s door de jaren heen veranderd is, werkt ChildsLife nog steeds vanuit het principe dat programma’s op maat gemaakt moeten zijn om lokale problemen zo goed mogelijk op te lossen. Vaak kan een relatief simpele oplossing zorgen voor een groot effect en blijvende impact.

ChildsLife brengt veranderingen te weeg die individuen en gemeenschappen versterken met oplossingen voor een duurzame en zelfstandige toekomst. Zo helpt ChildsLife met steun van trouwe donateurs duizenden kinderen per maand op weg naar een betere toekomst.

ChildsLife biedt hulp op maat, gebaseerd op de behoeften van kinderen en hun directe leef-omgeving. Om effectieve en de beste hulp te kunnen waarborgen worden alle ChildsLife vestigingen bemand door ervaren lokaal personeel met gedegen begrip van de lokale cultuur en problematiek.

Meer informatie over het ChildsLife programma, de organisatie en hoe de doelstellingen worden bereikt, vind je in het ChildsLife Report.

Visie
Een kinderleven vol hoop, trots en zonder armoede.

Missie
Samen met bevolkingsgroepen werken aan een duurzame toekomst. 

Het programma

LIVE

LEARN

EARN