Samen geven we kinderen een kans op een betere toekomst!

Dankzij jou geven wij kinderen een kans op een betere toekomst!

ChildsLife ondersteunt dankzij mensen zoals jou 16.000 kinderen en de gemeenschap waarin zij leven. Maar ons werk is niet af en met jouw hulp kunnen we meer kinderen ondersteunen die dit hard nodig hebben.

Samen met jou kunnen we duurzame oplossingen bieden aan kinderen en hun gemeenschap en samen brengen we structurele veranderingen teweeg. Je hoeft geen rondreizende wereldverbeteraar te zijn om een verschil te maken in het leven van kinderen in ontwikkelingslanden. Er zijn vele manieren waarop je kunt helpen. Individuen, bedrijven, scholen, kerken, sportclubs, of verenigingen, jullie betrokkenheid bij ons werk is van harte welkom.

anbi


ChildsLife wordt door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat doneren aan ChildsLife fiscale voordelen heeft. Donateurs kunnen schenkingen aan een ANBI aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels). ChildsLife hoeft geen belasting te betalen over ontvangen schenkingen en nalatenschappen.

Om aan de ANBI status te voldoen zijn er een aantal publicatie voorwaarden. Klik hier voor de volledige door de belastingdienst gestelde voorwaarden.


Jouw hulp maakt een groot verschil. Lees hier het boeiende levensverhaal van Sam Memusi.

doneer-goed-doel-kinderen