Start een sponsoractie

Start een sponsoractie voor goed doel ChildsLifeparis-and-barney-kilimanjaro-sponsor-event

Houd een inzamelingsactie met jouw vereniging, sportclub, kerk, school, bedrijf, familie enz, ; doneer je verjaardagsgeld aan
ChildsLife; ren een marathon; organiseer een High Tea; klim de Kilimanjaro of de Vaalserberg; laat je sponsoren en doneer de opbrengst aan ChildsLife. Neem gerust contact met ons op via info@childslife.nl, we horen graag jouw ideeën.

Jongeren… Deel je talent

Kun je goed koken? Maak je muziek? Kan je workshops geven of heb je een veel origineler idee? Deel je talent met je leeftijdsgenoten hier en in ontwikkelingslanden.

Ook jij kunt met jouw talent een bijdrage leveren aan een eerlijker wereld. Al verschillende jongeren gingen je voor. Er zijn prachtige initiatieven ontwikkeld die bruggen slaan tussen jongeren hier en kinderen en jongeren die opgroeien in Childslife projecten.

Heb je een idee om zelf een coole actie te organiseren? Neem contact op met Carlian van Klarenbosch via info@childslife.nl

In actie met jouw school?

Wil je met jouw school in actie komen voor ChildsLife? We kunnen een leuke samenwerking op maat maken! Zo kun je bijvoorbeeld in actie komen voor een eigen watertank of een eigen kudde geiten bij een school in Kenia. 

Wij kunnen bij jou op school komen voor een gastles, waarin we vertellen hoe het dagelijks leven van een leerling van jouw leeftijd eruit ziet in Kenia. 

Doe met je klas of school een leuke actie voor ChildsLife. Download de scholenactie flyer voor een aantal leuke ideeën. Of bedenk zelf een leuk idee. Wie weet win jij met jouw idee en inzet een leuke prijs!

Wil je een actie starten? Stuur dan een mailtje naar info@childslife.nl