Start een sponsoractie

Start een sponsoractieparis-and-barney-kilimanjaro-sponsor-event

Houd een inzamelingsactie met jouw vereniging, sportclub, kerk, school, bedrijf, familie enz, ; doneer je verjaardagsgeld aan
ChildsLife; ren een marathon; organiseer een High Tea; klim de Kilimanjaro of de Vaalserberg; laat je sponsoren en doneer de opbrengst aan ChildsLife. Neem gerust contact met ons op via info@childslife.nl, we horen graag jouw ideeën.

 

Jongeren… Deel je talent

Kun je goed koken? Maak je muziek? Kan je workshops geven of heb je een veel origineler idee? Deel je talent met je leeftijdsgenoten hier en in ontwikkelingslanden.

Ook jij kunt met jouw talent een bijdrage leveren aan een eerlijker wereld. Al verschillende jongeren gingen je voor. Er zijn prachtige initiatieven ontwikkeld die bruggen slaan tussen jongeren hier en kinderen en jongeren die opgroeien in Childslife projecten.

Heb je een idee om zelf een coole actie te organiseren? Neem contact op met Carlian van Klarenbosch via info@childslife.nl

Organiseer een actiedag

Een flashmob, zelfgemaakt eten en drinken verkopen, Een Afrikaanse modeshow of een veiling, het kan allemaal tijdens een ChildsLife actiedag op school of met je sportclub. Wij helpen je graag bij de organisatie van een evenement voor ChildsLife. Neem contact met ons op met jouw ideeën!

ChildsLife heeft een ANBI status.