Word donateur met belastingvoordeel

Word donateur met belastingvoordeel

Je kunt je donaties aan ChildsLife verhogen zonder dat het je geld kost. Maak je giften volledig aftrekbaar door ze om te zetten in een periodieke schenking of periodieke gift in geld.

Als je jouw vaste donatie omzet naar een periodieke gift in geld, betaalt de Belastingdienst een gedeelte van je gift terug (tot 52%). Je doneert dus tot twee keer zoveel voor hetzelfde bedrag. Speciale belastingregels geven je recht op belastingaftrek voor jouw schenking. Een overeenkomst periodieke gift in geld is voor de duur van minimaal 5 jaar.

ChildsLife heeft een ANBI status.

Jouw voordelen

  • Voor hetzelfde geld geef je meer
  • Jouw gift is volledig aftrekbaar van je belastbaar inkomen
  • ChildsLife betaalt geen schenkingsrecht. Jouw gehele gift komt dus ten goede aan ChildsLife

Een overeenkomst afsluiten doe je zo

Download de overeenkomst Periodieke gift in geld en vul deze in tweevoud in (exemplaar voor de schenker en exemplaar voor de ontvanger) en voorzie beide van handtekening(en).

Verstuur de twee exemplaren van de overeenkomst naar ChildsLife, Carlian van Klarenbosch, Nijverheidsweg 35b, 2031 CN Haarlem.

ChildsLife vult de organisatie gegevens in, ondertekent en retourneert de overeenkomst exemplaar voor schenker.

Bij een substantiële gift en/of gift met bestemming is het nog steeds mogelijk een notariële akte op te laten maken waarbij ChildsLife de notariskosten op zich neemt.

Contactpersoon

Carlian van Klarenbosch vertelt jou graag meer over de mogelijkheden. Je kunt haar bereiken op
023 – 557 0081 of via c.vanklarenbosch@childslife.nl