Bedrijven

Wat heeft ChildsLife uw bedrijf te bieden

ChildsLife zoekt naar wegen om samen met uw bedrijf vorm te geven aan maatschappelijke verantwoordelijkheid waar niet alleen de begunstigden van ChildsLife projecten wel bij varen, maar ook uw bedrijf baat bij heeft.

Wij zoeken naar een samenwerking die voor beide partijen waardevol is en toegevoegde waarde biedt. ChildsLife werkt samen met bedrijven in de overtuiging dat het bedrijfsleven een sleutelrol kan spelen in de sociaal economische ontwikkeling van de allerarmsten; de belangrijkste doelgroep van ChildsLife.

De toegevoegde waarde voor uw bedrijf is groot. Behalve het toebehoren aan een netwerk van ‘wereldverbeteraars’ geven ChildsLife ’s partners aan dat de samenwerking positieve gevolgen heeft voor merkwaarde, klanttevredenheid en loyaliteit, financiële resultaten en medewerkersbetrokkenheid.

ChildsLife heeft een ANBI status.

Het ChildsLife bedrijvennetwerk

De afgelopen jaren heeft ChildsLife contacten in het bedrijfsleven opgebouwd en een netwerk opgezet met loyale zakelijke partners van wereldwijd bekende tot lokale bedrijven. Of hun ondersteuning nu bestaat uit kennisoverdracht, financiële giften, giften in natura, verleende diensten of fondsenwervende acties, onze zakelijke relaties verheugen zich actief betrokken te zijn bij het werk van ChildsLife. ChildsLife biedt vele mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan. Samenwerkingen zijn altijd op maat gemaakt en afgestemd op wensen en mogelijkheden.

Een aantal partners uitgelicht:

 

ChildsLife is een samenwerking gestart met Levarht, een belangrijke speler in de nationale en internationale markt in teelt van groente en fruit. Levarht deelt hun expertise in broeikassenteelt met ChildsLife. Telers bij ChildsLife groentekasprojecten op scholen en in gemeenschappen in Kenia worden door Levarht voorzien van voorlichting, on-site advies en kwalitatief goede zaden. Levarht draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer hoog in het vaandel. 

 

Cozy Greens is een dynamisch en snel groeiend familiebedrijf. Het produceert en verkoopt kinderproducten van hoge kwaliteit via Amazon.com. Cozy Greens is toegewijd aan het geluk van kinderen én hun ouders – een doelstelling die ChildsLife nauw aan het hart gaat. Liefdadigheid is dan ook belangrijk voor Cozy Greens en daarom doneert het bedrijf 5% van haar winst aan ChildsLife projecten. Meer informatie over Cozy Greens is te vinden op http://www.cozygreens.com/charity/

 

De Liberi Foundation is opgericht omdat ze iets wil betekenen voor kansarme kinderen wereldwijd: “Een goede opleiding biedt betere kansen op een zelfstandig bestaan. Samen met de lokale gemeenschap in verschillende landen, proberen we een steentje bij te dragen aan de toekomst voor deze kinderen”.

Met deze doelstelling voor ogen, ondersteunt Liberi 40 meisjes en jonge vrouwen (in de leeftijd van  16 tot 22 jaar) met een studiebeurs op de ChildsLife beroepsopleiding in de sloppenwijk Kibera in Kenia. Meer informatie over de Liberi Foundation vind je op: http://www.liberifoundation.com/nl/home-pagina/

 

Onze supporters: 

    Brazander logo
 
   
 
   
 
       
        
 
Izza Haarlem logo 2019

 

Een samenwerking met uw bedrijf wordt op maat gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carlian van Klarenbosch via info@childslife.nl of 023 – 5570081.