Online geld inzamelen

Is er een bijeenkomst waar je nog een goed doel zoekt voor een bestemming? Is er binnenkort iets waar je geld wilt inzamelen voor de projecten van ChildsLife? Ben je binnenkort jarig? Of heb je een jubileum? Daarmee steun je duizenden kinderen, moeders en gezinnen op het gebied van voedsel en schoon drinkwater, goed onderwijs en zelfredzaamheid. Samen kunnen we het verschil maken.

Doneer je kado
Heb je een verlanglijst? Bijna 60% van de mensen die dit gevraagd wordt weet hierop niets te bedenken. Wij hebben de uitkomst:

Een bijzonder kado
Wil je jouw verjaardag zo bijzonder mogelijk maken? Ga je trouwen? Ben je binnenkort 25, 30 of 50 jaar getrouwd? Of ga je met pensioen? Vraag dan in plaats van een kado een donatie voor ChildsLife. Zo draag je met jouw speciale dag bij aan een betere toekomst voor kinderen in extreme armoede.

In een paar stappen maak je op Geef.nl een persoonlijke inzamel pagina voor ChildsLife aan. De link van deze pagina kun je per e-mail versturen. Via deze link kunnen al je gasten doneren en kun je bijhouden hoeveel er gedoneerd is. Ook als je geen feestje geeft, is doneren natuurlijk een mooie manier om toch even stil te staan bij deze bijzondere dag.

Materialen nodig?
We hebben verschillende posters en folders om jouw actie onder de aandacht te brengen. Geschikt voor zowel particulieren, verenigingen, kerken en scholen.

Neem contact met ons op, zodat wij je de gewenste materialen kunnen toesturen.

 

 

childslife geld inzamelen

Tips & Tricks

  • Kies iets wat je leuk vindt om te doen of link jouw evenement of sportwedstrijd aan ChildsLife
  • Vraag hulp van vrienden, collega’s en familie bij de organisatie van jouw actie.
  • Gebruik je netwerk. 
  • Wees duidelijk waar je actie voor is.
  • Laat eventueel de lokale krant weten wat je gaat doen.
  • Maak een A4’tje of een actiepagina op Geef.nl waarop je uitlegt waar de actie voor is en wat ChildsLife en het project voor jou betekent.
  • Deel je actie op social media en via email.