Ontmoet het bevlogen en toegewijde ChildsLife team.

ChildsLife heeft kantoren in Nederland, Afrika, Oost-Europa en de USA. Alle ChildsLife kantoren worden bemand door ervaren lokaal personeel met veel kennis en jarenlange ervaring om de beste oplossingen te vinden voor de lokale problemen.

Patricia Korver-Kicak

Patricia Korver-Kicak

Oprichter

ChildsLife is ontstaan uit de overtuiging dat de meeste mensen die ontwikkelingshulp nodig hebben, zelf geen leven van liefdadigheid willen, maar behoefte hebben aan vaardigheden, stabiliteit, ideeën en aanmoediging.  Met dit denkproces richtte ik ChildsLife op in 1996. Inmiddels heb ik mijn dagelijkse taken neergelegd, maar als oprichter van ChildsLife zal ik altijd betrokken blijven.

Carlian van Klarenbosch

Carlian van Klarenbosch

Bestuur en directeur, Nederland

Sinds 2012 ben ik betrokken bij deze mooie organisatie en in 2019 benoemd tot bestuurslid  en directeur van ChildsLife Nederland. Het is een eer om samen met mijn gedreven en gepassioneerde collega’s, lokaal en internationaal, verbetering teweeg te brengen door kinderen, hun ouders en gemeenschappen te versterken.

Paul Sugut

Paul Sugut

Directeur, Oost-Afrika

Ik ben sinds 2004 werkzaam bij ChildsLife. Ik zorg voor een succesvolle uitvoering van de programma’s in Kenia en de Oost-Afrikaanse regio. Ik bewaak de voortgang en effectieve budgetcontrole van programma’s. Ik ben actief in de lange termijn strategische ontwikkeling. Het meest dankbare deel van mijn werk is het versterken van gemeenschappen door onze interventies.

Florian Ivan

Florian Ivan

Directeur, Oost-Europa

Sinds lange tijd ben ik onderdeel van de ChildsLife familie. Ik ben verantwoordelijk voor het programma en de strategische ontwikkeling in Oost-Europa. Ik ben zeer dankbaar het verschil te kunnen maken in vele kinderlevens, gezinnen en gemeenschappen.

Lida Tuip

Lida Tuip

Bestuur, Nederland

Gedurende mijn 15-jarig dienstverband werkte ik nauw samen met oprichter Patricia Korver en onze internationale teams voor onze duurzame hulpprogramma’s. Daarnaast vond ik de samenwerking met zowel onze particuliere als zakelijke supporters erg plezierig. Tegenwoordig ben ik bestuurslid (onbezoldigd)  van onze innovatieve organisatie en zet me hard in voor meer Chances for Children!

Shadrack Serem

Shadrack Serem

Financieel Manager, Kenia

Ik werk sinds 2012 bij ChildsLife Kenia. Ik beheer donorfondsen en adviseer het management over financiën. Het is bevredigend om continu positieve effecten te zien in vele gemeenschappen waar we gewerkt hebben en nog steeds werken, dankzij de steun van onze supporters.

Salome Thoya

Salome Thoya

Communicatiemedewerker, Kenia

Ik ben sinds 2012 werkzaam bij ChildsLife. Ik houd toezicht op de marketing en communicatie van programma’s in Kenia. Het meest bevredigende deel van mijn baan is deel uitmaken van een team dat tegemoet komt aan de behoeften van kwetsbare gemeenschappen. Werken met ChildsLife geeft veel voldoening!

Zam Obed

Zam Obed

Field Officer, Kenia

Ik ben de veldcoördinator voor ChildsLife in Kibera sloppenwijk, Nairobi, Kenia. Ik werk bij ChildsLife sinds 2007. De visie en missie van ChildsLife houden me gemotiveerd. Kinderen zitten in mijn hart. Voor mij is er geen betere plek dan ChildsLife. Bij ChildsLife voel ik me thuis!

Mirella Petcu

Mirella Petcu

Programma coördinator Roemenie

Al jaren ondersteun ik Florian Ivan en de ChildsLife programma’s in Oost-Europa. Ik ben actief op o.a. de AnneNoor en het First Step in Life programma’s. Ik put veel energie uit dit mooie werk en de resultaten die we behalen.

Gladys Mwelu

Gladys Mwelu

Field Officer, Kenia

Sinds 2015 ben ik veldcoördinator voor Mukuru slums in Nairobi Kenia. Mijn rol bestaat uit het doorlichten en selecteren van leden voor het LLE programma, het monitoren van activiteiten en het overzien van trainingen. Ik heb zo veel praktische ervaring opgedaan in de gemeenschap en ik ben ChildsLife dankbaar voor deze kans.