Ontmoet het bevlogen en toegewijde ChildsLife team.

ChildsLife heeft kantoren in Nederland, Afrika, Oost-Europa en de USA. Alle ChildsLife kantoren worden bemand door ervaren lokaal personeel met veel kennis en jarenlange ervaring om de beste oplossingen te vinden voor de lokale problemen.

Patricia Korver-Kicak

Patricia Korver-Kicak

Oprichter

ChildsLife is ontstaan uit de overtuiging dat de meeste mensen die ontwikkelingshulp nodig hebben, zelf geen leven van liefdadigheid willen, maar behoefte hebben aan vaardigheden, stabiliteit, ideeën en aanmoediging.  Met dit denkproces richtte ik ChildsLife op in 1996. Onlangs heb ik mijn dagelijkse taken als CEO neergelegd, maar als oprichter van ChildsLife zal ik altijd betrokken blijven.

Carlian van Klarenbosch

Carlian van Klarenbosch

Bestuur en directeur, Nederland

Sinds 2013 ben ik betrokken bij deze mooie organisatie en inmiddels 2 jaar als bestuurslid  en directeur van ChildsLife Nederland. Het is een eer om samen met mijn gedreven en gepassioneerde collega’s, lokaal en internationaal, verbetering teweeg te brengen door kinderen, hun ouders en gemeenschappen te versterken.

Paul Sugut

Paul Sugut

Directeur, Oost-Afrika

Ik ben sinds 2004 werkzaam bij ChildsLife. Ik zorg voor een succesvolle uitvoering van de programma’s in Kenia en de Oost-Afrikaanse regio. Ik bewaak de voortgang en effectieve budgetcontrole van programma’s. Ik ben actief in de lange termijn strategische ontwikkeling. Het meest dankbare deel van mijn werk is het versterken van gemeenschappen door onze interventies.

Florian Ivan

Florian Ivan

Directeur, Oost-Europa

Sinds lange tijd ben ik onderdeel van de ChildsLife familie. Ik ben verantwoordelijk voor het programma en de strategische ontwikkeling in Oost-Europa. Ik ben zeer dankbaar het verschil te kunnen maken in vele kinderlevens, gezinnen en gemeenschappen.

Lida Tuip

Lida Tuip

Bestuur, Nederland

Gedurende mijn 15-jarig dienstverband werkte ik nauw samen met oprichter Patricia Korver en onze internationale teams voor onze duurzame hulpprogramma’s. Daarnaast vond ik de samenwerking met zowel onze particuliere als zakelijke supporters erg plezierig. Tegenwoordig ben ik bestuurslid (onbezoldigd)  van onze innovatieve organisatie en zet me hard in voor meer Chances for Children!

John Maina

John Maina

Programma Manager, Kenia

Ik werk sinds 2007 bij ChildsLife. Ik ben verantwoordelijk voor het oplossen van problemen, implementatie, supervisie, het schrijven van rapporten en het bijhouden van de database voor projecten. Ik haal mijn motivatie uit het feit dat ChildsLife programma’s gericht zijn op de transformatie van gemeenschappen en het opbouwen van duurzame gemeenschappen wereldwijd.

Ype Krol

Ype Krol

Financieel manager, Nederland

Ik ben verantwoordelijk voor het financieel reilen en zeilen van ChildsLife. Samen met een hecht en gedreven, internationaal team kan ik een bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen elders in de wereld. Dit geeft mij veel voldoening!

Shadrack Serem

Shadrack Serem

Financieel Manager, Kenia

Ik werk sinds 2012 bij ChildsLife Kenia. Ik beheer donorfondsen en adviseer het management over financiën. Het is bevredigend om continu positieve effecten te zien in vele gemeenschappen waar we gewerkt hebben en nog steeds werken, dankzij de steun van onze supporters.

Carola Wortman

Carola Wortman

Fondsenwerver, Nederland

Ik onderhoud de relaties met onze particuliere donateurs en ben actief in de werving van fondsen voor het ChildsLife programma. Graag denk ik met onze supporters mee over de juiste vorm van ondersteuning die bij hen past. Ik ben trots dat ik onderdeel mag zijn van dit team in hun visie om een kinderleven vol hoop, trots en zonder armoede te bewerkstelligen.

Salome Thoya

Salome Thoya

Communicatiemedewerker, Kenia

Ik ben sinds 2012 werkzaam bij ChildsLife. Ik houd toezicht op de marketing en communicatie van programma’s in Kenia. Het meest bevredigende deel van mijn baan is deel uitmaken van een team dat tegemoet komt aan de behoeften van kwetsbare gemeenschappen. Werken met ChildsLife geeft veel voldoening!

Wendy Korzelius

Wendy Korzelius

Office Manager, Nederland

Sinds jaar en dag ben ik office manager en doe ik de donateursadministratie bij ChildsLife. Het is ontzettend leuk om voor een liefdadigheidsinstelling te werken, vooral in het kleine team dat we hebben. Ik houd van de afwisseling en uitdaging in mijn werk, het geeft voldoening en het is geweldig om te zien dat onze projecten het goed doen.

Mirella Petcu

Mirella Petcu

Programma coördinator Roemenie

Al jaren ondersteun ik Florian Ivan en de ChildsLife programma’s in Oost-Europa. Ik ben actief op o.a. de AnneNoor en het First Step in Life programma’s. Ik put veel energie uit dit mooie werk en de resultaten die we behalen.

Zam Obed

Zam Obed

Field Officer, Kenia

Ik ben de veldcoördinator voor ChildsLife in Kibera sloppenwijk, Nairobi, Kenia. Ik werk bij ChildsLife sinds 2007. De visie en missie van ChildsLife houden me gemotiveerd. Kinderen zitten in mijn hart. Voor mij is er geen betere plek dan ChildsLife. Bij ChildsLife voel ik me thuis!

Gladys Mwelu

Gladys Mwelu

Field Officer, Kenia

Sinds 2015 ben ik veldcoördinator voor Mukuru slums in Nairobi Kenia. Mijn rol bestaat uit het doorlichten en selecteren van leden voor het LLE programma, het monitoren van activiteiten en het overzien van trainingen. Ik heb zo veel praktische ervaring opgedaan in de gemeenschap en ik ben ChildsLife dankbaar voor deze kans.