< Terug naar alle berichten

Oorlog Oekraïne

Zoals de wereld de afgelopen maanden heeft kunnen zien, zijn de behoeften van de kinderen in Oost-Europa drastisch veranderd.

Rusland is Oekraïne binnengevallen in de grootste staat-tegen-staat aanval sinds de Tweede Wereldoorlog.

Het leven en welzijn van 7,5 miljoen kinderen en hun gezinnen wordt bedreigd. Velen zijn gedwongen hun huis én land te ontvluchten.

ChildsLife mobiliseert humanitaire hulp voor vluchtelingen die door deze crisis ontheemd zijn geraakt. ChildsLife ondersteunt een aantal opvangcentra in Roemenië en Moldavië voor de getroffen kwetsbare gezinnen. Want een veilig onderkomen en basisbehoeften is wat zij nu nodig hebben. Wij hebben een noodfonds opgericht zodat wij ter plekke goederen kunnen aanschaffen zoals bedden, dekens, voeding, drinken, kleding, toiletartikelen, luiers, babyvoeding enzovoort.

ChildsLife weet dat het niet alles kan doen. Maar we moeten iets doen voor die kinderen en gezinnen die ChildsLife in de afgelopen 25 jaar hebben leren kennen als een helper. Deze mensen staan nu wanhopig voor ons. Zij hadden nooit verwacht in deze situatie terecht te komen. En wij ook niet!

Doneer alstublieft om deze vitale noodhulp te bieden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Laatste Bericht –

ChildsLife op een nieuwe locatie!

ChildsLife op een nieuwe locatie!

ChildsLife breidt uit naar Kilifi County in Kenia. We blijven verschillende achtergestelde gemeenschappen bezoeken om kansen voor ...