Steun met uw kerk

Samen met u geven wij kinderen een kans. Voedsel en schoon drinkwater zijn de eerste levensbehoeften. Goed onderwijs is de sleutel naar een betere toekomst. Met onze aanpak steunen we samen kinderen, families en gemeenschappen op weg naar zelfredzaamheid. Met uw steun zorgt u samen met ons om voor duizenden kinderen, moeders en gezinnen het verschil te maken.

 Collecteer voor beter onderwijs

‘Geef kinderen een kans op een mooie toekomst’

Tommi staat met honger op en gaat met honger naar bed. Er zijn dagen dat hij vrijwel niets te eten heeft. Voor Tommi is leven overleven. Dagelijks moet hij zijn moeder helpen om geld te verdienen voor een maaltijd en de huur van hun krot. Voor school heeft hij geen tijd en zijn gezondheid is breekbaar: door ondervoeding is hij regelmatig ziek.

ChildsLife maakt zich sterk voor kinderen als Tommi. Kinderen in Afrika en Oost-Europa die het moeilijk hebben. Samen met onze lokale partners verbeteren we concreet en gericht hun leefomstandigheden. Is er geen water, dan slaan we een waterput. Is er geen school, dan zetten we een schoolgebouw neer. Doel is om kinderen, hun families en gemeenschappen te ondersteunen op weg naar zelfredzaamheid. Onze aanpak richt zich op drie aandachtsgebieden: Leven, Leren en Inkomsten.

Een passend project
We onderzoeken graag samen met u welke van programma’s of bestedingen aansluiten bij uw wensen en doelstellingen. Een samenwerking wordt op maat gemaakt.

Contactpersoon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carlian van Klarenbosch via info@childslife.nl of 023 557 00 81

 

 

childslife steun met kerk

Alle voordelen op een rij:

  • Als je ChildsLife programma steunt, geef je een toekomst aan kinderen in extreme armoede.
  • ChildsLife is een ervaren, compacte en open organisatie.
  • Wij ontvangen geen subsidies dus met jouw donatie aan ChildsLife maak je echt een groot verschil in een kinderleven.
  • Je kunt erop rekenen dat van iedere euro het overgrote deel rechtstreeks wordt besteed aan onze doelstellingen.
  • Jouw donatie komt dus op de juiste plek terecht.
  • We zijn trots op de resultaten die we met elkaar behalen dus wij laten je graag zien wat er met jouw donatie gebeurt.