Al 25 jaar praktische hulp aan kinderen in extreme armoede. Dat is ChildsLife!

ChildsLife is een compacte organisatie die heel gericht ondersteuning biedt en werkt met ervaren en gedreven lokale partners, met wie we korte lijnen hebben en snel schakelen. Een aanpak die werkt.

Onze Visie

een kinderleven vol hoop, trots en zonder armoede.

  Onze Missie

  ChildsLife werkt samen met bevolkingsgroepen aan een duurzame toekomst.


   Het is ons jubileumjaar!

   25 jaar ChildsLife! De cijfers liegen er niet om; als compacte organisatie hebben we een groot bereik en ruim 2 miljoen kinderen ondersteund. Op verschillende manieren hebben we bijgedragen aan het creëren van een toekomstperspectief voor deze kinderen. Lees hier de speciale jubileum nieuwsbrief. 

   ChildsLife werd 25 jaar geleden opgericht met een belangrijk doel: kansen bieden aan kinderen zodat zij zelf een zelfredzame toekomst kunnen creëren zonder de steun van ChildsLife of een andere hulporganisatie

   Lokaal personeel en lokale expertise

   Om effectieve en de beste hulp te kunnen waarborgen worden alle ChildsLife vestigingen bemand door ervaren lokaal personeel met gedegen begrip van de lokale cultuur en problematiek. Zij bieden hulp op maat, gebaseerd op de behoeften van kinderen en hun directe leefomgeving.

   We hebben veel bereikt

   Vanaf de oprichting in 1996 hebben we 68 miljoen euro geïnvesteerd in een groot aantal projecten op het gebied van voedsel- en drinkwatervoorziening, gezondheid, onderwijs en zelfredzaamheid. Daarmee maken we elke dag opnieuw het verschil voor duizenden kinderen, moeders en gezinnen.